DSCN4742З големи листови блитва
1 краставица
3 крушки
Ѓумбир свеж 1cm

Вода – 700мл ( зависно колку густо го сакате сокчето, може да си додавате вода по желба)
Сите состојки ги ставате во Омнибленд и блендирате додека не дојдете до посакуваната конзистенција.  Уживајте во освежителниот и здрав пијалок!

DSCN4743DSCN4744

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *