Omniblend

 • Omniblend ги комбинира техничките карактеристи од најдобрите светски блендери за да креира  најбрза и најмоќна машина за подготовка на храна, која постигнува  38.000 вртежи во минута и има робусен мотор од 3 коњски сили.
 • Омниблендот бележи најдобра комерцијална продажба и е погоден за професионална употреба во ресторани/џус барови и носи нова можност за креативност и брза подготовка на храна во сечија кујна.
 • Омнибленд има BPA – free чаша од 1,5 литра и од 2 литра.2L
 • Автоматските временски програми му даваат практична димензија на блендерот. Има три опции со траење од 35, 60 и 90 секунди, време после кое блендерот сам престанува со работа. Во секој од овие програми, брзината се менува автоматски од најмала до максимална и крајот на блендирањето е означен со звучен сигнал.
 • Постојат 4 опции со можност за рачно управување и тоа LOW, MEDIUM и HIGH (ниска, средна и висока брзина) и копчето PULSЕ кое овозможува најголема брзина додека го држите притиснато копчето.
 • Ножот е направен од нерѓосувачки челик и има  6 сечила од највисок квалитет и прецизност.
 • Само моќен блендер може да ги разбие клеточните ѕидови на зелените лиснасти растенија и на коренестите растенија, при што се ослободуваат вредни фитонутриенти во форма лесна за варење.
 • Омнибленд е моќен апарат кој ќе ви овозможи да си направите палета на вкусни оброци и ужинки, од        OmniBlend Blender BPA free 1.5Lсирова топла супа која е загреана со триење, па се до совршено смути.
 • Со Омнибленд може да си подготвите сладоледи, сосови и паштети, супи и смути, да направите пире или да сомелете брашно, кафе, лед, семиња и јаткасти плодови.
 • Секако може да подготвувате храна за бебиња, каши, путер и млеко од јаткасти плодови, песто, презла, и да мелете разни зачини… навистина има многу можности.
 • Гаранција на мотор 5 години и 2 години на останатите делови од уредот.
 • Со нашите рецепти октријте ги многубројните можности на вашиот нов блендер и спектарот на вкусни и здрави јадења кои Омнибленд  може да ги направи, а не можете да си ги приготвите со обичен блендер.
Share Button