IMG_07991

150 грама лешници

8 до 10 урми (киснети 10 до 15 мин.)

3 големи лажици брусница (киснета 10 до  15 мин.)

1 мала лажичка какао, 1 мала лажичка кокосово масло, Цимет

Прво се мелат лешниците, а потоа се додаваат другите состојки во блендерот и се добива смеса за формирање на топчињата.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *