IMG_2371-1024x683

Путерот од кикирики има доста позитивни препораки кои би требало да ве инспирираат да го вметнете во вашата секојдневна исхрана. Кикириките се богати со протеини, со назаситени масти кои се здрави за срцето и се добар извор на витамини (Б, Е) и минерали (калиум, магнезиум).  …продолжи со читање