OmniBlend V TM-800 2L чаша

Product category:

15 460 ден.


OMNIBLEND V e  Високо квалитетен професионален блендер со силен мотор (3 КС-коњски сили) и 38000 вртежи во минута, кој  овозможува да ги сомелете и најтврдите состојки. Сечилата се од не‘рѓосувачки челик, а чашата е од издржлива пластика без BPA (bisphenol A).

Три брзини и три временски интервали на мелење, и ПУЛС опција за многу кратки – брзи промешувања. ОмниБлендерот V доаѓа со 5-годишна гаранција на моторот и 2 години на останатите делови на уредот.  Односот помеѓу цената и квалитетот што ОмниБледерот го испорачува, го прават да биде најповолниот уред што може да го изберете помеѓу голем број слични уреди на пазарот. Разиграјте ја кујната со ОмниБленд V, за три пати пониска цена, споредeно со останатите уреди од иста класа. Мраз, житарки, јаткасти овошја, морков, цвекло, замрзнато овошје и зеленчук…..со ОмниБленд V, изблендајте сé што ќе посакате.

Публикувано во
Сподели:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *