IMG_8983IMG_8994

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уште една безглутенска состојка во вашата кујна што ќе ве однесе до нови рецепти и ќе ви понуди можности за експериментирање. Брашното може да го употребите за безглутенски палачинки, фантастичен веган омлет, за леб или за супа.