raw berry delight WEBSITE.2f8ad1535b81f3a13a5209b42ec112d3218– 3 замрзнати банани
– 200 гр. замрзнато шумско овошје по избор ( малини, капини, боровница)

Состојките се ставаат во блендер, се става малку вода и се блендира, при бленидрањето се меша со стапчето и за кратко време ќе имате освежителен сладолед.